Ingatlanközvetítés Budapest

Eladó lakás – Belvárosi ingatlan

Egyre nehezebb helyzetben van az, aki belvárosi lakását szeretné értékesíteni. Ha nem jönnek a komoly érdeklődők, nincs mit tenni, a „béka feneke alá” kell leszorítani az árat, és lenyelni a több millió forintos veszteséget. Vagy mégsem? Ha igénybe veszed a segítségemet, nem kell ilyen szintű felesleges kompromisszumokat kötnöd.

>> Olvasd el, tanulj belőle: Minden idők egyik legnagyobb ingatlanos átverése <<

Egyedül nem megy. A gyors és egyszerű ingatlaneladás sajnos már a múlté!

Egyre nehezebb helyzetben van az, aki belvárosi lakását szeretné értékesíteni. Ha nem jönnek a komoly érdeklődők, nincs mit tenni, a „béka feneke alá” kell leszorítani az árat, és lenyelni a több millió forintos veszteséget. Vagy mégsem? Ha igénybe veszed a segítségemet, nem kell ilyen szintű felesleges kompromisszumokat kötnöd.

Szolgáltatásaim

Ingatlan értékbecslés

Nem hagyom, hogy elvesztegesd a lakást potom összegért! Meghatározom a lehető legmagasabb, ugyanakkor még reális árat, rövid időn belül megtalálom számodra az ideális vásárlót.

Profi HDR fotók

Egy kép többet mond ezer szónál! Megfelelő eszközökkel és szaktudással egy szűkösebb panellakást is be lehet úgy fotózni, hogy az sokkal tágasabbnak és élhetőbbnek tűnjön.

Az érdeklődő a saját kanapéján ülve nézhet körbe a lakásban = nem kell a rengeteg felesleges időpont-egyeztetéssel és körbevezetéssel bajlódni. Már csak az jön el személyesen, akiből jó eséllyel valódi vevőt faragunk.

Minél több időt és energiát szánsz az előkészületekre, annál magasabb összeget kaphatsz otthonodért. Egy stílusosan berendezett panellakás többet érhet, mint gondolnád!

Videó, Drónfelvétel

Az igényesen elkészített, részletgazdag videó még az állóképnél is jobban megragadja a figyelmet. A látványos panoráma felvétel egy panelnél is számtalan információval szolgálhat: például bemutatja a ház külső állapotát, a közelben lévő boltokat, játszótereket. Máris csábítóbb a lakás az érdeklődők szemében!

Lélegzetelállító látványterv

A kisszobából könnyen lehet egy mesés gyerekbirodalom, a nappali sarkában pedig egy dolgozósarok is helyet kaphat. Egy panellakásban megannyi lehetőség rejtőzik – csak meg kell mutatni őket!

Olyan ingatlanközvetítőt keresel, akinek a mellébeszélés helyett az őszinteség és a szakmai profizmus a védjegye? Válassz engem!

Milyen előnyei vannak ha velem dolgozik?

Számon kérhető vagyok

Profi fótókat és 3D ingatlanbejárást készítek. Egyedi marketing eszközeimmel láthatóvá teszem ingatlanát a vevők számára

ÖN csak az eredményekért fizet. Abban az esetben, ha nem tudom eladni ingatlanát, INGYEN dolgoztam

Nem csak megmutatni tudom a lakást, hanem el is tudom adni

Ugyanaz a célom, mint Önnek. Gyorsan és a legjobb áron eladni a lakását

Nem munkaként, hanem hivatásként élem meg a szakmám

Környezetvédő vagyok! 100%-ban papírmentesen dolgozom

Kevés ingatlannal foglalkozom, mert számomra a minőség és nem a mennyiség a fontos

Gyakori ingatlanos kérdések

Belvárosi ingatlan eladása

Az ingatlaneladás ma már egy rendkívül komplex folyamat. Nincs ez másként a belvárosi lakásoknál sem, szóval nem árt, ha kötélből vannak az idegeid. Meg kell határoznod a reális piaci árat, továbbá el kell készítened a minden részletében tökéletes ingatlan hirdetést. Akár késő este is fel kell kapkodnod a telefont, és idegeneket kell fogadnod az otthonodban. Intézned kell az ártárgyalást és a temérdek papírmunkát.

Kihangsúlyoznám a profi szót, ugyanis ez egy külön szakma! Ha a megfelelő szakembert bízod meg:

  • A pénzednél maradsz, nem kell nevetségesen alacsony áron elvesztegetned az otthonodat
  • A kiterjedt kapcsolatrendszeremnek köszönhetően szinte azonnal tudok neked komoly érdeklődőt hozni
  • Átvállalom a „nemszeretem” feladatokat, így Te nyugodtan hátradőlhetsz

Az ingatlanközvetítő kiválasztásánál az alkalmazott módszerek, a szakmai tapasztalat és tudás, illetve a lenyomozhatóság rengeteget számít.

Én ezt nyújtom ügyfeleim számára:

  • 100+ sikeresen értékesített belvárosi ingatlan
  • Közel 20 év szakmai tapasztalat
  • Az ingatlanpiac és a vevők igényeinek átfogó ismerete
  • Saját értékesítési rendszer, mely még válsághelyzetben is bizonyítottan hatékony
  • Nem csak hirdetünk – a fenti szolgáltatások mindegyike díjmentes
  • A legnagyobb hazai ingatlanos vlog társalapítója vagyok