Az ingatlan értékbecslés soha nem volt még egyszerűbb

Mit nyersz azzal, ha tisztában vagy ingatlanod reális piaci értékével?

Tervezhető lesz számodra az eladás, gyorsan és akár piaci ár felett tudod eladni az ingatlanodat.

Nem leszel kiszolgáltatva a vevők kénye kedvének. 

Élményként fogsz tekinteni az eladásra nem pedig nyűgként

Megbízható ingatlan értékbecslés – ismerd meg a legújabb, saját fejlesztésű innovatív szoftverem, mely teljesen egyedülálló a magyar piacon!

Probáld ki a szoftverem egyszerűsített értékbecslő modulját INGYEN, kötelezettségek nélkül, és tudd meg ingatlanod reális piaci árát 1 percen belül!

Görzsöny Péter

ingatlan értékesítő és proptech szoftverfejlesztő

A legnagyobb magyarországi ingatlanos vlog egyik alapítója (kalmarok.hu).
Nevéhez fűződik több közkedvelt proptech szoftver lefejlesztése.

A fals árazás egy olyan végzetes hiba, amit már később sem lehet korrigálni.

Ugyanis ha 1 hónap után nem kel el az ingatlan, lényegében „megette a fene az egészet”. Hogy miért mondom ezt? A képlet nagyon egyszerű. 4-5 hét elteltével a potenciális vásárlók már biztosan találkoztak a hirdetéseddel. Ők már meghozták a döntésüket: nem szeretnék megvenni a szóban forgó ingatlant. Még akkor sem, ha lejjebb viszed az árat. Így már csak azok számára lehet érdekes, akik frissen érkeznek a piacra.  Ők pedig borzasztóan kevesen vannak, az arányuk körülbelül csupán 10-15%.

A professzionális értékbecslő szoftver megalkotását tehát valós igények hívták életre. Reális árat határozz meg! Ne árazz hasraütésre!

A Becsuljmeg.hu PRO verziója az értékbecslő programok közül egyik legpontosabb, legkifinomultabb, összehasonlító elemzésen alapuló, REÁLIS ármeghatározó eszköz!

Egy szoftver, amiben minden benne van, ami az optimális árazáshoz szükséges:

A becsuljmeg.hu használata lehetővé teszi, hogy:

Az egyszerűsített értékbecsléshez töltsd ki a szükséges mezőket

Megjelent a becsuljmeg.hu leegyszerűsített, minimál „próbaverziója”!

A program teljesen ingyenes és az eredeti verzióval ellentétben ingatlanközvetítő segítsége nélkül használható. Fontos tudnod, hogy ebben a változatban jóval kevesebb funkció érhető el, mint a PRO verzióban! Ez viszont azzal jár, hogy nem minden esetben tesz lehetővé extra pontos eredményeket. Arra viszont remek alternatíva, ha kíváncsiságból megnéznéd, nagyjából mennyit is ér az ingatlanod.

Amennyiben nemcsak „puhatolózol”, hanem valós eladási szándékaid vannak…

Ha az ingatlanodat a Becsüljmeg PRO változatával értékelem fel, biztos lehetsz benne, hogy az eladni kívánt házad, lakásod nem fog hosszú hónapokra vagy évekre bent ragadni a piacon!

Értékbecslés mesterfokon – Ha a profi eszközhöz már csak egy profi szakember hiányzik…

A becsuljmeg.hu teljes, PRO verziójához mindenképpen szakember segítségére van szükség. Még nem találtad meg a megfelelő ingatlan értékesítőt? Sok a kókler, ezért félsz, hogy mellényúlsz?

Tekintsd meg a weboldalam főoldalát, és a többi menüpontot, és látni fogod ki is vagyok, és hogyan dolgozom!

Úgy gondolom, hogy közel 20 évnyi szakértelemmel, 300+ sikeresen értékesített ingatlannal és számtalan innovációval a hátam mögött én már letettem valamit az asztalra.

Az általam lefejlesztett, precíz matematikai algoritmusokon alapuló szoftveremmel elkészítem az értékbecslést. A becslésen kívül 3D Virtuális Séta-Profi Fotók-Videó-Drón-Home Staging is a szolgáltatásom részét képezik.

Nem hagylak magadra – végigvezénylem a teljes folyamatot, és garantálom, hogy rövid idő alatt, a lehető legmagasabb áron gazdára talál az eladni kívánt ház, lakás.