Szeretnéd tudni mennyit ér az ingatlanod?

Megbízható ingatlan értékbecslés – ismerd meg a legújabb, saját fejlesztésű innovatív szoftverem, mely teljesen egyedülálló a magyar piacon!

Az értékbecslő kalkulátorok kora lejárt!

Ez az új szofver, a becsüljmeg, az első olyan professzionális program, amely matematikai súlyozással teszi tűpontossá a végeredményt!

Mit nyersz azzal, ha tisztában vagy ingatlanod reális piaci értékével?

Tervezhető lesz számodra az eladás, gyorsan és akár piaci ár felett tudod eladni az ingatlanodat.

Nem leszel kiszolgáltatva a vevők kénye kedvének. 

Élményként fogsz tekinteni az eladásra nem pedig nyűgként

Ki vagyok én, és mit érdemes rólam tudni?

Görzsöny Péter

ingatlanszakértő és az egyik legismertebb ingatlan szoftverfejlesztő

A legnagyobb magyarországi ingatlanos vlog egyik alapítója (kalmarok.hu).
Nevéhez fűződik több közkedvelt proptech szoftver lefejlesztése.

Ez az egyetlen olyan professzionális szoftver amit az értékbecslők és az igazságügyi szakértők is elismernek!

Innentől kezdve felejtsd el az excel táblás értékbecsléseket!

A legújabb programom, a Becsüljmeg, Magyarországon az egyik legpontosabb, legkifinomultabb összehasonlító elemzésen alapuló, REÁLIS ÁRMEGHATÁROZÓ ESZKÖZ!

A Becsüljmeg értékbecslő szoftver weboldala:

Egy szoftver, amiben minden benne van, ami az optimális árazáshoz szükséges:

A becsüljmeg PRO használata lehetővé teszi, hogy:

Amennyiben nemcsak „puhatolózol”, hanem valós eladási szándékaid vannak…

Ha az ingatlanodat a Becsüljmeg PRO szoftverével értékelem fel, biztos lehetsz benne, hogy az eladni kívánt házad, lakásod nem fog hosszú hónapokra vagy évekre bent ragadni a piacon!

Értékbecslés mesterfokon – Ha a profi eszközhöz már csak egy profi szakember hiányzik…

A Becsüljmeg PRO használatához mindenképpen szakember segítségére van szükség. Még nem találtad meg a megfelelő ingatlan értékesítőt? Sok a kókler, ezért félsz, hogy mellényúlsz?

Tekintsd meg a weboldalam főoldalát, és a többi menüpontot, és látni fogod ki is vagyok, és hogyan dolgozom!

Úgy gondolom, hogy közel 20 évnyi szakértelemmel, 300+ sikeresen értékesített ingatlannal és számtalan innovációval a hátam mögött én már letettem valamit az asztalra.

Az általam lefejlesztett, precíz matematikai algoritmusokon alapuló szoftveremmel elkészítem az értékbecslést. A becslésen kívül 3D Virtuális Séta-Profi Fotók-Videó-Drón-Home Staging is a szolgáltatásom részét képezik.

Nem hagylak magadra – végigvezénylem a teljes folyamatot, és garantálom, hogy rövid idő alatt, a lehető legmagasabb áron gazdára talál az eladni kívánt ház, lakás.

További szolgáltatásaim

Ingatlan értékbecslés

Nem hagyom, hogy elvesztegesd a lakást potom összegért! Meghatározom a lehető legmagasabb, ugyanakkor még reális árat, rövid időn belül megtalálom számodra az ideális vásárlót.

Profi HDR fotók

Egy kép többet mond ezer szónál! Megfelelő eszközökkel és szaktudással egy szűkösebb panellakást is be lehet úgy fotózni, hogy az sokkal tágasabbnak és élhetőbbnek tűnjön.

Az érdeklődő a saját kanapéján ülve nézhet körbe a lakásban = nem kell a rengeteg felesleges időpont-egyeztetéssel és körbevezetéssel bajlódni. Már csak az jön el személyesen, akiből jó eséllyel valódi vevőt faragunk.

Minél több időt és energiát szánsz az előkészületekre, annál magasabb összeget kaphatsz otthonodért. Egy stílusosan berendezett panellakás többet érhet, mint gondolnád!

Videó, Drónfelvétel

Az igényesen elkészített, részletgazdag videó még az állóképnél is jobban megragadja a figyelmet. A látványos panoráma felvétel egy panelnél is számtalan információval szolgálhat: például bemutatja a ház külső állapotát, a közelben lévő boltokat, játszótereket. Máris csábítóbb a lakás az érdeklődők szemében!

Lélegzetelállító látványterv

A kisszobából könnyen lehet egy mesés gyerekbirodalom, a nappali sarkában pedig egy dolgozósarok is helyet kaphat. Egy panellakásban megannyi lehetőség rejtőzik – csak meg kell mutatni őket!

Amennyiben pontos értékbecslést szeretnél, illetve szeretnéd az ingatlanod értékesítését biztos kezekben tudni, keress az alábbi elérhetőségeimen!