Ingatlanközvetítés Budapest

Eladó Panel lakás

A panellakások legnagyobb előnyei kétségkívül az alacsonyabb árfekvés, a jól átgondolt térelosztás, illetve a kedvező infrastruktúra. Habár az ingatlanpiac legkeresettebb lakástípusáról van szó, az értékesítés így sem egyszerű feladat. Friss statisztikák szerint egy pesti panel átlagosan 167 nap alatt kel el. Természetesen sok esetben előfordul, hogy ennél jóval több időre van szükség…

Hozzáértő ingatlanközvetítő bevonása – adjon el gyorsan, reális áron

Ledöntöm a panel sztereotípiákat és komoly érdeklődőket hozok!

Nemrég szigetelték a házat? Csupán néhány lépés a legközelebbi bolt? Mindig a célcsoport igényeire fókuszálok és kidomborítom az ingatlan előnyeit – így sokkal gyorsabban megy az eladás. Kiszűröm az időrabló „bámészkodókat”, olyan vevőjelölteket hozok, akik valóban érdeklődnek a lakás iránt.

Szolgáltatásaim

Ingatlan értékbecslés

Nem hagyom, hogy elvesztegesse lakását potom összegért! Meghatározom a lehető legmagasabb, ugyanakkor még reális árat, rövid időn belül megtalálom az Ön számára ideális vásárlót.

Profi HDR fotók

Egy kép többet mond ezer szónál! Megfelelő eszközökkel és szaktudással egy szűkösebb panellakást is be lehet úgy fotózni, hogy az sokkal tágasabbnak és élhetőbbnek tűnjön.

Az érdeklődő a saját kanapéján ülve nézhet körbe a lakásban = nem kell a rengeteg felesleges időpont-egyeztetéssel és körbevezetéssel bajlódni. Már csak az jön el személyesen, akiből jó eséllyel valódi vevőt faragunk.

Minél több időt és energiát szán az előkészületekre, annál magasabb összeget kaphat otthonáért. Egy stílusosan berendezett panellakás többet érhet, mint gondolná!

Videó, Drónfelvétel

Az igényesen elkészített, részletgazdag videó még az állóképnél is jobban megragadja a figyelmet. A látványos panoráma felvétel egy panelnél is számtalan információval szolgálhat: például bemutatja a ház külső állapotát, a közelben lévő boltokat, játszótereket. Máris csábítóbb a lakás az érdeklődők szemében!

Lélegzetelállító látványterv

A kisszobából könnyen lehet egy mesés gyerekbirodalom, a nappali sarkában pedig egy dolgozósarok is helyet kaphat. Egy panellakásban megannyi lehetőség rejtőzik – csak meg kell mutatni őket!

Olyan ingatlanközvetítőt keres, akinek a mellébeszélés helyett az őszinteség és a szakmai profizmus a védjegye? Válasszon engem!

Milyen előnyei vannak ha velem dolgozik?

Számon kérhető vagyok

Profi fótókat és 3D ingatlanbejárást készítek. Egyedi marketing eszközeimmel láthatóvá teszem ingatlanát a vevők számára

ÖN csak az eredményekért fizet. Abban az esetben, ha nem tudom eladni ingatlanát, INGYEN dolgoztam

Nem csak megmutatni tudom a lakást, hanem el is tudom adni

Ugyanaz a célom, mint Önnek. Gyorsan és a legjobb áron eladni a lakását

Nem munkaként, hanem hivatásként élem meg a szakmám

Környezetvédő vagyok! 100%-ban papírmentesen dolgozom

Kevés ingatlannal foglalkozom, mert számomra a minőség és nem a mennyiség a fontos

Gyakori ingatlanos kérdések

Lakáseladás profi szakember bevonásával

Mint minden ingatlan típusnál, itt is megfigyelhető az erős túlkínálat. A több mint 40 000 budapesti lakáshirdetéssel ingatlanközvetítő bevonása nélkül pedig szinte lehetetlen felvenni a versenyt. Mivel a panel a legolcsóbb alternatíva, az is félő, hogy rengeteg lesz a komolytalan érdeklődő. Ha nem akarja minden idejét és energiáját rájuk pazarolni, fontos, hogy előszűrjük őket!

Nincs naponta 3-4 óra szabadideje? Egyáltalán nem konyít az értékesítéshez? Irritálja a rengeteg megkeresés, telefonhívás? Nem kérdés, hogy segítségre van szüksége! Sokan már régóta hirdetik otthonukat, de profi képek, videók hiányában mégsem jönnek az érdeklődők. Akadnak olyanok is, akik gyorsan megtalálják az ideálisnak gondolt vevőt, azonban millióktól esnek el az alulárazás miatt.

Az ingatlanközvetítői díj mértéke az eladási ár 2-5%-a (ez függ a megkötött szerződés típusától). Ezen az üzleten csak nyerhet! Sok olyan ügyfelem volt, aki a közreműködésemmel magasabb áron tudta eladni a lakását. Nemhogy kijött belőle az én munkadíjam, de az extulajdonosoknak a fennmaradó összegből még egy rövidebb nyaralásra is futotta. ☺