Mérföldkőhöz érkezett az ingatlan értékbecslés

Görgessen a cikk megtekintéséhez.

Mérföldkőhöz érkezett az ingatlan értékbecslés

értékbecslés Görzsöny Péter ingatlanközveítő

/A túlárazás miatt eladhatatlan lakások, házak ideje lejárt/

Ez valami új, ez valami más. Kezdhetném ilyen semmitmondó, szlogenszerű frázisokkal, de csak üres marketingfogásként hatna.

Pedig tényleg így van!Egy olyan professzionális szoftvert alkottam meg, ami egyedülálló a hazai piacon. A hajszálpontos eredményeket adó algoritmusok létrehozása lehetetlen lett a volna felsőfokú matematikai előképzettségem nélkül.

Mitől ennyire profi ez a cucc és miért van rá Neked is szükséged?Tarts velem, és megtudod!

Az a fránya matek – „Nem akarom elkótyavetyélni”

A legnagyobb baklövés, amit valaki elkövethet, az a hasraütésszerű árazás. Az alulárazás problémáját mindenki ismeri. Lehet, hogy az ingatlan hamar elkel, de milliók folynak ki az eladó zsebéből. Erről nekem is van személyes tapasztalatom. Egy XVI. kerületi családi házhoz a megbízóm több értékbecslő segítségét vette igénybe, volt, aki durván alálőtte az árat.  Ő valószínűleg egy elavult, megbízhatatlan módszerrel dolgozott.

És akkor itt van az idei év jellemző trendje, a brutális túlárazás. Ez első blikkre egy laikus számára nem hangzik valós problémának. Pedig nagyon is az! Jóval kevesebb lesz az érdeklődő, az ingatlan a kutyának sem kell majd, és akár hónapokra bent ragad a piacon.

Dióhéjban, ezért nélkülözhetetlen a reális értékbecslés, már az ingatlan értékesítésének kezdetén.

JÓ, HA TUDOD: a túlárazás emlegetésével nem az a célom, hogy a béka feneke alá lenyomjam az árat. Sokkal inkább az a stratégia, hogy egy olyan optimális árat határozzak meg, amivel 1-2 hónap alatt a lehető legmagasabb összegért talál gazdára az ingatlan.

Innováció a piacon: becsuljmeg.hu

Nem véletlenül írtam az alcímben az innováció kifejezést. Sokan még mindig 20-30 éves módszerekkel, programokkal dolgoznak, amik ma már borzasztóan elavultnak számítanak.

Ha a hagyományos módszerek, szoftverek a gyógyhatásúnak mondott készítmények, akkor a becsuljmeg.hu egy olyan szupergyógyszer, ami jóval hatékonyabb megoldást kínál a problémádra!

Tucatnyi szoftver létezik, amivel elkészíthető az értékbecslés. Ez mégis mitől más?

Elég, ha annyit mondok, hogy az elemzéshez az értékbecslők általában mindössze három ingatlant hasonlítanak össze. Az én szoftverem akár 30 hasonló paraméterű lakással, házzal végzi el a feladatot.

Néhány izgalmas funkció a teljesség igénye nélkül:

 • A rendszer automatikusan behozza az internetről az összes hasonló paraméterű ingatlant
 • A számtalan matematikai finomság extrém pontosságot tesz lehetővé
 • Precíz és látványos összehasonlító elemzés – grafikon, regressziós egyenes, súlyozás és QR-kód kereső

Mit kezdj a fenti infókkal?

Nem csak árulnád, hanem el is adnád a házadat, lakásodat?

Akkor – a túlkínálat miatt – kegyetlenül szoros verseny elé nézel. Ha nincsenek egyedi megoldások a tarsolyodban, ne számíts arra, hogy kitűnsz majd a hirdetések tömegéből.

Amiben az értékbecslés mellett a segítségedre leszek:

A teljes folyamatot végigviszem, komoly érdeklődőket hozok, széles látószögű profi fotókat és videókat készítek. Home staging-gel és virtuális sétával a potenciális vevők figyelmét egész biztosan felkeltjük. Hab a tortán, hogy az ingatlanod egy nemzetközileg is egyedülálló automatizált Facebook posztoló rendszeren keresztül kerül meghirdetésre.

Ingatlanközvetítőként az a célod, hogy az ügyfelek edukálása gördülékenyen menjen?

A reális piaci ár elfogadtatása az ügyféllel mindig ingoványos talaj. Bemondunk egy összeget, amit vagy elhisznek nekünk, vagy nem. Viszont ha a megbízót aktívan bevonjuk a folyamatba, azaz leültetjük, és – körülbelül 15 perc alatt – egy vérprofi program segítségével közösen készítjük el a kalkulációt, már egészen más a helyzet. Ezt nevezzük IKEA effektusnak.

Már van ingatlanosod? Kérdezd meg, hogy Ő használja-e a becsuljmeg.hu-t!

Ingatlanközvetítő vagy? Készíts reális értékbecslést és könnyítsd meg az ügyfelekkel való kommunikációt!

A program már elérhető a posztolom.com ARANY, PLATINA és FREEDOM csomagjában.

Júliustól pedig a becsuljmeg.hu-n is elérhető, mert megérdemli.

Kérdésed van? Ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!

becsüljmeg értékbecslő szoftver
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

  Legfrissebb cikkek

  értékbecslés Görzsöny Péter ingatlanközveítő
  Ingatlan adók

  Mérföldkőhöz érkezett az ingatlan értékbecslés

  2022-ben újra szárnyra kap az ingatlanbefektetési piac. Ugyanis akinek van megtakarítása, az most valamilyen kézzelfogható dologba invesztál, így menekítve pénzét az extrém magas infláció elől. Hogyan lehet gyorsan és eredményesen eladni egy házat, lakást vagy éppen egy céges ingatlant? Miért olyan szuper marketing eszköz a virtuális séta, és kinek jelent óriási előnyt?

  Elolvasom a cikket..
  virtuális séta Görzsöny Péter ingatlan értékesítési szakértő
  Ingatlan adók

  Az ingatlan marketing új dimenziója: a virtuális séta

  2022-ben újra szárnyra kap az ingatlanbefektetési piac. Ugyanis akinek van megtakarítása, az most valamilyen kézzelfogható dologba invesztál, így menekítve pénzét az extrém magas infláció elől. Hogyan lehet gyorsan és eredményesen eladni egy házat, lakást vagy éppen egy céges ingatlant? Miért olyan szuper marketing eszköz a virtuális séta, és kinek jelent óriási előnyt?

  Elolvasom a cikket..
  belvárosi ingatlan - ingatlan átverés
  Ingatlan adók

  1,2 milliárdos ingatlan átverés – Te ne dőlj be a csalóknak!

  2021 őszén végre hazacitálták a Dominikai Köztársaságban bujkáló T. Alexet. A 30 éves férfi  7 év alatt közel 500 embert károsított meg különféle ingatlanos csalásokkal, mintegy 1,2 milliárd forint értékben. Izával beszélgettünk, akit csak egy hajszál választott el attól, hogy Ő is bedőljön a zseni szélhámos profi módon kitervelt átverésének. A Kalmárok 42. adásában a mikrofonnál ezúttal is Szűcs Attila, Görzsöny Péter és Csorba Dániel ingatlan szakértők.

  Elolvasom a cikket..

  Görzsöny Péter - ingatlanszakértő

  Főállású, szakképzett ingatlan értékesítőként az elmúlt 17 évben több száz budapesti lakás értékesítésében vettem részt.

  Elérhetőségek

  Gorzsonypeter.hu 2021 | © Minden jog fenntartva.
  Adatvédelmi nyilatkozat